[De Redactie]
Gooische Kaai 15
1141 TV Monnickendam
Tel: 0299-653853

[Hoe werkt het]

Werken via [De Redactie]

Zoek je redactioneel werk? Dan ben je bij [De Redactie] aan het juiste adres.

Vacatures

[De Redactie] plaatst de meeste vacatures direct op de website. Sommige functies worden uit privacyoverwegingen van de opdrachtgever niet online gezet. De accountmanagers benaderen redacteuren uit het bestand die zij geschikt achten voor de functie.

Reageren

Ondertussen kun jij ook zelf je interesse voor een functie kenbaar maken. Nog niet ingeschreven bij [De Redactie]? Je kunt hier je cv uploaden en het inschrijfformulier versturen.

Intakegesprek

[De Redactie] hecht aan persoonlijk contact. Voordat je wordt voorgesteld aan de opdrachtgever, kom je op intakegesprek in Monnickendam. Als het wederzijds klikt, stuurt de accountmanager jouw profiel door naar de opdrachtgever. Daarna is het afwachten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

CVideo

Wil jij een treffend beeld achterlaten bij onze opdrachtgevers? Maak dan gebruik van onze CVideo-dienst! Na afloop van het kennismakingsgesprek bij [De Redactie] kunnen wij een CVideo van jou maken. Dit is een kort filmpje waarin je vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je ambities zijn. Als wij jou voorstellen bij een opdrachtgever, ontvangt hij, naast jouw cv en geschreven profiel,
ook een link naar jouw CVideo. Op die manier beschikt hij niet alleen over schriftelijke informatie, maar kan de opdrachtgever ook jouw persoonlijke videopresentatie bekijken. Dit levert een vollediger beeld op. De code die wij aan het online CVideo geven, stellen wij alleen beschikbaar aan de opdrachtgevers. Jouw CVideo is dus niet via een zoekmachine te vinden. 

Let op: het is absoluut niet verplicht een CVideo op te nemen na afloop van een kennismakingsgesprek. Ook zonder CVideo kunnen wij jou voorstellen bij een opdrachtgever. 

Aan het werk

Als de bemiddeling rond is, krijg je een contract thuisgestuurd. Daarin staat alles over uitbetaling, werktijden en arbeidsvoorwaarden. [De Redactie] blijft jouw aanspreekpunt bij vragen. Lees ook onze FAQ.

 

 

| |      

[Training volgen?]

Wil je een cursus of workshop volgen over schrijven, beeld of nieuwe media? [De Redactie] Trainingen biedt kleinschalige, betaalbare en praktijkgerichte trainingen.

[Nieuwsbrief]

Schrijf je in op de nieuwsbrief van [De Redactie] en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de uitgeefwereld.

Lees de laatste nieuwsbrieven.

Je e-mailadres:

[Inschrijven]

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de mediabranche?

Schrijf je dan in bij [De Redactie]. Vul je gegevens in, upload je cv en voor je het weet heb je de baan van je leven!

Another site created by All4design