Deze pagina delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Kandidaten

[De Redactie] helpt jou verder in je carrière. Met projectmatig werk, een vaste baan of een freelance opdrachten, maar ook met training, coaching en inspirerende events. [De Redactie] is specialist in redactie en communicatie. Wil je weten wat [De Redactie] kan betekenen voor jouw professionele ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vacatures

Wil je reageren op een vacature en sta je nog niet ingeschreven? Vul het inschrijfformulier in en stuur je cv op.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een vaste baan of een tijdelijke opdracht in media of communicatie? Schrijf je dan in bij [De Redactie].

Professionele ontwikkeling

[De Redactie] Trainingen biedt een ruim aanbod workshops, met docenten die zowel de praktijk als de theorie beheersen. Hebt u langer de tijd en wilt u dieper op de stof ingaan? Volg dan een avondcursus. Naar [De Redactie] Trainingen.

Carrière

 • RedactoGram
  Het RedactoGram is een online tool, gebaseerd op het klassieke enneagram. De test geeft inzicht in jouw persoonlijkheid, houding en gedrag in een redactionele werkomgeving. Op basis van 45 vragen berekent het RedactoGram jouw redactionele typologie. Zo draagt de test bij aan een succesvolle match met een opdrachtgever. Kom je op intakegesprek? Dan ontvang je automatisch logingegevens.
 • CVideo
  Wil jij een treffend beeld achterlaten bij een opdrachtgever? Na afloop van een intakegesprek maakt [De Redactie] desgewenst jouw persoonlijke videopresentatie. In dit filmpje vertel je wie je bent, wat je kunt en wat je ambities zijn. Zo leren opdrachtgevers jou niet alleen kennen van papier, maar ook van beeld. Alleen de opdrachtgever ontvangt de code voor het online CVideo. Jouw videopresentatie is dus niet vindbaar via zoekmachines. Let op: een CVideo is niet verplicht, ook zonder CVideo kunnen wij jou met cv en profiel voorstellen bij een opdrachtgever.
 • CVaardig
  Jouw cv is een van de belangrijkste sollicitatie-instrumenten. Deze levensloop vertelt in één oogopslag wie je bent, wat je kunt en waar je van houdt. Twijfel je of jouw cv een goede indruk achterlaat? [De Redactie] werpt er graag een grondige blik op. Welke nevenactiviteiten zijn relevant, en welke niet? Hoe kun je nog korter en krachtiger vertellen wat je deed in je vorige functie? Wij beoordelen inhoud, opbouw, schrijfstijl en vormgeving en geven adviezen ter verbetering. Meer weten? Neem contact op met Wendy Hofman.

FAQ

Hier vind je de antwoorden op veel gestelde vragen van kandidaten. Naar faq