[De Redactie]
Gooische Kaai 15
1141 TV Monnickendam
Tel: 0299-653853

[Redacteur nodig]

Hebt u een redacteur nodig?

[De Redactie] vindt uw nieuwe redacteur

Maak uw wensen kenbaar bij [De Redactie] via e-mail of telefoon. Wij selecteren de meest geschikte redacteuren uit ons netwerk. Al binnen een week ontvangt u de eerste profielen van kandidaten die bij u aan de slag kunnen. [De Redactie] zoekt uw redacteur op basis van no cure, no pay.

Profiel, cv en videopresentatie

[De Redactie] stuurt u een scherp, schriftelijk profiel van de voor u geschikte redacteuren. In sommige gevallen ontvangt u daarbij een link naar een CVideo. Dat is een korte persoonlijke videopresentatie van de redacteur, om het beeld van de kandidaat compleet te maken.

De redacteuren van [De Redactie]

[De Redactie] beschikt over een zeer ruim bestand van redacteuren. Zij zijn starter of zeer ervaren, specialistisch of allround. Al onze redacteuren zijn hoogopgeleid. Zij hebben doorgaans een hbo- of wo-opleiding in de letteren, journalistiek of communicatie afgerond.

Per direct een redacteur gezocht?

U kunt een redacteur voor vast, langere tijd, een korte periode of freelance inschakelen. Zie onze FAQ’s voor antwoorden op uw vragen. Of neem direct contact op met een van onze accountmanagers via 0299-653853 of e-mail.

Netwerk van professionals in communicatie, beeld en nieuwe media

[De Redactie] heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van professionals in communicatie, beeld en (nieuwe) media. [De Redactie] biedt naast bemiddeling ook crossmediale trainingen en workshops en individuele coaching of coaching van redacties aan.

 

 

| |      

[Nieuwsbrief]

Schrijf je in op de nieuwsbrief van [De Redactie] en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de uitgeefwereld.

Lees de laatste nieuwsbrieven.

Je e-mailadres:

[Inschrijven]

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de mediabranche?

Schrijf je dan in bij [De Redactie]. Vul je gegevens in, upload je cv en voor je het weet heb je de baan van je leven!

Another site created by All4design