[De Redactie]
Gooische Kaai 15
1141 TV Monnickendam
Tel: 0299-653853

[De Redactie] blogt

Mijn ING verificatie

Gepost door Sandra Dirkse op 24 juni 2011 in (0) Reacties

Sinds ik bij wijze van experiment mijn e-mailadres achterliet op een site waar mij een gratis I-phone werd beloofd, krijg ik veel vaker mail. Omdat ik het experiment geslaagd vond en er dus klaar mee was, heb ik me stuk voor stuk bij alle mailinglijsten met aantrekkelijke aanbiedingen afgemeld. Toch is er nog één bedrijf dat me vrijwel dagelijks de stuipen op het lijf jaagt: de ING. Eerst was het nog een klein probleem waar de ING mee kampte:

We zijn niet in staat momenteel uw account te activeren,we hebben namelijk onze online diensten aangepast, sorry voor het ongemak, maar voordat u verder kunt gaan moet u nu eerst uw “Mijn ING online bank rekening” opnieuw activeren om weer gebruik te kunnen maken van onze online dienst mijn ING.

Wel was het oppassen geblazen want: Als u Uw rekening niet opnieuw activeert kan uw rekening tijdelijk geblokkerd worden op initiatief van ING.

Een paar dagen later was het weer mis:

We ondervinden technische werkzaamheden op het Internet Banking Division van de ING bank. Het betreft de installatie van nieuwe beveiligingssoftware voor 2011. Met deze innovatie willen we het internet bankieren nog beter en veiliger gebruik, zodat u in de toekomst beter en vooral ZorgeNLoos kunt gebruik maken van al onze diensten. Voor deze installatie om succesvol te zijn moet je onderstaande link om uw gegevens te bevestigen door de toegang tot de onderstaande link.

Vooral dat ZorgeNloos stelde me gerust. Maar toch hield het niet op want een paar dagen later kreeg ik een behoorlijk alarmerend bericht. Gelukkig heeft de ING het hart op de goede plek en neemt deze betrouwbare bank de moeite om mij te waarschuwen voor frauduleuze praktijken. Ik schijn namelijk al heel lang een account te hebben dat niet geverifieerd is en als ik niet heel snel op een link druk wordt mijn account zelfs afgesloten. Daar gaan mijn zuurverdiende centen!

Geachte klant, Vervolg tot een toename van frauduleuze activiteiten, zijn wij vullen onze veiligheidsprocedures. U bent dus verplicht naar uw online account te beveiligen met ING Bank N.V online security.In om te beginnen. Volg de aangegeven referentie hieronder: [*Beveiligde Account*] Niet naar uw online account te beveiligen met ING Bank N.V. online security, zal leiden tot een schorsing van uw account.

Ai, vervolg tot een toename van frauduleuze activiteiten! Dat klinkt niet best. Arme ING die telkens maar weer al haar klanten moet informeren om erger te voorkomen. Wat een werk!

Mocht het allemaal toch mislopen met mijn rekening en ik niet op tijd op alle belangrijke linken heb gedrukt dan heb ik altijd nog Mrs Amin_El-kara achter de hand: een sympathieke 49 jaar oude mevrouw uit Tripoli die mij gevraagd heeft 45 miljoen US dollars in bewaring te nemen. Ze zoekt een honest person en is via een gezamenlijke vriend bij mij uitgekomen. In ruil voor mijn hulp krijg ik 15% van die 45 miljoen. Dat geld zal ik dan bij een andere bank onderbrengen.

Over de blogger


Wie?

Sandra DirkseOnder de nauwelijks als pseudoniem aan te merken blognaam Esdirkse schrijf ik sinds een aantal jaar stukjes. In het dagelijks leven ben ik, samen met Irene van den Hoeven, eigenaar van het communicatie- en conceptenbureau De Zindustrie. We werkten allebei jarenlang bij Endemol (o.a. als eindredacteur van 10 voor Taal) tot we als gevolg van een reorganisatie werkloos werden. In die periode volgde ik bij [De Redactie] verschillende cursussen op het gebied van webredactie. Om zelf thuis met de materie te oefenen, startte ik mijn blog. De liefde voor het schrijven is sindsdien enorm opgebloeid. Dit resulteerde afgelopen oktober in ons eerste boek Ontslagen. Hierin schrijven we op een positieve en humorvolle manier over de thema’s ontslag en werkloosheid. 

Wat?

Mijn blog gaat over alles wat me opvalt en/of verbaast. In de afgelopen jaren heb ik ook vaak geschreven over mijn eigen onvolkomendheden, een onuitputtelijke bron van inspiratie! Daarnaast geef ik allerlei tips aan de lezers maar eigenlijk zijn dat adviezen waar je niets aan hebt. Kortom, een blog die zich onderscheidt door het ontbreken van nuttige informatie.

esdirkse.wordpress.com

Voeg een reactie toe

Je naam:
E-mail adres:
URL:
Reactie:

Mijn gegevens onthouden?

Stuur me een e-mail als iemand anders reageert?

Vul dit woord:

Hier in:

 

| |      

[Het nieuwe [De Redactie] E-zine]

Uitgave april 2015

e-zine april 2015

[Nieuwsbrief]

Schrijf je in op de nieuwsbrief van [De Redactie] en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de uitgeefwereld.

Lees de laatste nieuwsbrieven.

Je e-mailadres:

[Inschrijven]

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de mediabranche?

Schrijf je dan in bij [De Redactie]. Vul je gegevens in, upload je cv en voor je het weet heb je de baan van je leven!

Another site created by All4design